Keresés

Online jegyvásárlás

Thalion terápia

 

tengeri élmény
THALASSO TERÁPIA

 

Merüljön el az óceánban és élvezze jótékony hatását.

A thalasso terápia során különböző fürdőkkel, pakolásokkal és ezeket kombináló kezelésekkel kényeztetjük Önt, amihez gyógyító és ápoló hatású tengeri ásványianyagokat, nyomelemeket, algákat és iszapot használunk. Ezeket a különleges anyagokat a thalasso terápiában élen járó Thalion cég biztosítja számunkra. Ez a vállalat a franciaországi Bretagne partjainál a világ legnagyobb természetes algatelepén, a természetre és a környezetre figyelemmel dolgozza fel a legértékesebb algákat.

A Thalion testkezelések a testi-lelki harmónia, kikapcsolódás és derű forrását nyújtják. Igazi szépségrituálék, melyek teljesen személyre szabottan alkalmazhatóak és minden igényt kielégítően a legjobb megoldást kínálják. A testkezelésekhez élvonalbeli tengeri kozmetikumokat használunk, melyek magukban rejtik a tenger és az legjobb minőségű algák valamennyi jótékony hatását.

tengeri élmény
THALASSO KEZELÉSEK

 

TENGERI ENERGIA testpakolás (60 perc)
A 100%-ban természetes tengeri kezelés mélyhámlasztó lépéssel indul, majd az állóképességet elősegítő és stresszoldó hatású ásványianyag géllel folytatódik, mely táplálja a bőrt és ásványi anyagokkal tölti fel a szervezetet, miközben megszünteti a feszültség és fáradtság jeleit.

 

HÁRMAS HATÁSÚ TENGERI KARCSÚSÍTÁS mélymeleg termotakaróval (60 perc)
Ez a hármas hatású kezelés alapos testradírral kezdődik, majd a karcsúsító-méregtelenítő-feszesítő hatású testpakolás következik. A három hatás együttesen nyújtja az átfogó, komplex karcsúsító eredményt.

tengeri élmény
THALASSO KEZELÉSEK

 

HÁT LAZÍTÁSA peeling, pakolás, masszázs (45 perc)
A bőrradírozást követően a tengeri pakolás kifejti melegítő, nyugtató hatását. Majd a relaxáló masszázs lassú és intenzív mozdulatainak hatására fokozatosan enyhül a feszültség a nyakon és a háton. Igazán kellemes kikapcsolódás.

 

MÉREGTELENÍTŐ RITUÁLÉ testmasszázs + pakolás (90 perc)
A méregtelenítő pakolást, méregtelenítő testmasszázst és talpmasszázst is tartalmazó komplex méregtelenítő rituálé hatékonyan hat a vízvisszatartás ellen, segíti a méregtelenítést és stimulálja a vérkeringést. A hosszan tartó, jótékony hatása van az egészség megőrzése és komfortérzet javítása érdekében. Kihagyhatatlan azok számára, akik alakformáló programban vesznek részt.

 

ÁRLISTA