Keresés

Online jegyvásárlás

Medencék

 

gyógyulás és prevenció
GYÓGYMEDENCÉK

 

Fürdőegységeink bármely korosztály számára kikapcsolódást jelentenek, köszönhetően a lélegzetelállítóan díszített gyógyvizes medencéknek és a világszerte egyedülálló strand részének.

A Gellért fürdő férfi termál részlege csodás gyógyhatású vizével és gyönyörű Zsolnay csempéivel várja a gyógyulni és kikapcsolódni vágyó vendégeit.

Hőfok: 35-40 oC
Vízmélység: 1,2 m

A gyógymedence 14 éven aluliak számára csak orvosi rendelvényre vehető igénybe. Ennek hiányában 14 éven aluli személy nem tartózkodhat gyógymedencében. 6 éven aluli, továbbá úszni nem tudó 14 éven aluli gyermek csak felnőtt felügyelete mellett veheti igénybe a fürdőmedencéket, a fürdőzők nyugalmának megzavarása nélkül.

Nevezett szabályok betartását az úszómesterek ellenőrzik és szabálysértés esetén a fürdőző Vendéget felszólítják a medence elhagyására.

 

ahol még az úszás is különleges
ÚSZÓMEDENCE

 

A fürdő úszómedencéje eleinte télikertként és golfpályaként funkcionált, az átépítést követően több filmforgatásnak is otthont adott.

A medencében úszósapka viselése kötelező. 

 

Hőfok: 27 oC

Vízmélység: 0,8-2 m

mesés környezet
HULLÁMMEDENCE

 

A Szent Gellért fürdőben található a világ első hullámmedencéje, amely 1927 óta szórakoztatja vendégeit az óceánéhoz hasonló hullámokkal.

 

Hőfok: 26 oC

Vízmélység: 0,40-2,75 m

 

A hullámmedence hullámszolgáltatás nélkül üzemel.

 

a szabadban
KÜLTÉRI TERMÁLMEDENCE

 

Hőfok: 36 oC

Vízmélység: 1 m

Medencék paraméterei