Keresés

Online jegyvásárlás

Magyar Termék Nagydíjat kapott a Gellért Gyógyfürdő

2013. szeptember 4-én 16. alkalommal adták át a Magyar Termék NagydíjŸ kitüntetéseket, melyeket idén minden eddiginél több, összesen 65 pályázó 78 pályázata érdemelt ki. A nyertesek között található a Szent Gellért Gyógyfürdő és Uszoda is, mely évente több mint 400.000 vendéget fogad.

Magyar Termék Nagydíjat kapott a Gellért Gyógyfürdő

2013. szeptember 4-én 16. alkalommal adták át a Magyar Termék NagydíjŸ kitüntetéseket, melyeket idén minden eddiginél több, összesen 65 pályázó 78 pályázata érdemelt ki. A pályázat célja idén is az, hogy elismerje és díjazza a kiváló minőségű Magyarországon gyártott, és forgalmazott termékeket, szolgáltatásokat, elősegítse a minőségtudatos szemléletet, valamint hogy a gyártók, termelők és szolgáltatók ösztönzésével emelje a fogyasztóvédelem általános szintjét. A nyertesek, a hagyományhoz híven, a Parlament Felsőházi Termében vehették át a kitüntetéseket.

A nyertesek között található a Szent Gellért Gyógyfürdő és Uszoda is, mely évente több mint 400.000 vendéget fogad. A szecessziós stílusban épült létesítmény 1918-ban nyitotta meg kapuit, majd hullám strandfürdővel, később pezsgőfürdővel bővült. Az eredeti hullámgép, amelyet 1927–ben helyeztek használatba, még mindig működik, a fürdő és Európa jellegzetességeként.

A fürdőben szinte valamennyi gyógyszolgáltatás igénybe vehető, komplex gyógyfürdőellátást biztosító részleggel is rendelkezik, de kipróbálható számos, különleges masszázs is. Térítésmentesen igénybe vehetők: a gőzkamrák és a finn szauna.

A fürdő 2013. január 1. óta koedukált fürdőként működik a hét minden napján.

Vissza